Login

Op 12 maart 2010 hebben wij u per e-mail geïnformeerd over de wijziging van de datum van de geplande marktontmoeting tussen leden van MKB INFRA en tal van gemeentelijke opdrachtgevers. De marktontmoeting wordt door PIANOo georganiseerd op
 
Dinsdag 27 april 2010 van 10.00 uur tot 16.00 uur  in Stadskasteel Oudaen, Oude Gracht  99 te Utrecht

 

Zoals eerder aangegeven is PIANOo het Expertisecentrum Aanbestedingen voor de Overheid van het Ministerie van Economische Zaken.
 
Het doel van deze bijeenkomst is om meer begrip voor elkaar te ontwikkelen over de wederzijdse opvattingen over het aanbesteden enerzijds en het zoeken naar gemeenschappelijke invulling voor een praktisch werkbare regelgeving, anderzijds.
Uitgangspunt voor de discussie zal een constructieve grondhouding moeten zijn om tot oplossingen te komen en te voorkomen dat één en ander verzandt in verwijten over en weer.
In een aantal discussierondes zal op basis van een aantal belangrijke thema's naar overeenstemming worden gestreefd.
 
Het programma dat in overleg met PIANOo zal worden samengesteld, ontvangt u zo spoedig mogelijk.

U wordt verzocht om u met het inschrijfformulier voor deze marktontmoeting aan te melden. Door de beperking van het aantal deelnemers zal de inschrijving in volgorde van aanmelding plaatsvinden.

MKB INFRA behartigt de belangen van kleine en middelgrote aannemingsbedrijven werkzaam in de grond- en waterbouw, wegenbouw, civiele techniek, cultuurtechniek, bronbemaling, kunstwerken en geleidings- en markeerwerken. Korte lijnen binnen de vereniging zorgen voor uw rechtstreekse invloed.  

De Smalle Zijde 20a
3903 LP Veenendaal

Postbus 1085
3900 BB Veenendaal

0318 - 54 49 05