Login

Bedrijven krijgen in toenemende mate te maken met wijzigingen in de wetgeving van Arbo en Milieu, maar ook met eisen van opdrachtgevers. In de markt worden er heden ten dage zoveel eisen (certificaten) gesteld,
dat het lastig is voor bedrijven om een hierin goede structuur te krijgen.  MKB Infra heeft afspraken met (AKA van Anen Kwaliteit en Arbo Advisering) om hun leden voor te lichten c.q. te begeleiden bij dit soort zaken.


Document

AKA kan u bij alle beschreven onderwerpen adviseren c.q. begeleiden. Wij willen in de ledenvergadering peilen in hoeverre er behoefte is aan voorlichting/begeleiding met betrekking tot de beschreven onderwerpen. pdf Dit document is als voorbeeld geschreven, het bevat een korte uitleg van de wetgeving en alle zaken waarmee wij geconfronteerd worden. Het document is alleen in te zien door leden.

MKB INFRA behartigt de belangen van kleine en middelgrote aannemingsbedrijven werkzaam in de grond- en waterbouw, wegenbouw, civiele techniek, cultuurtechniek, bronbemaling, kunstwerken en geleidings- en markeerwerken. Korte lijnen binnen de vereniging zorgen voor uw rechtstreekse invloed.  

De Smalle Zijde 20a
3903 LP Veenendaal

Postbus 1085
3900 BB Veenendaal

0318 - 54 49 05