Login

Tijdens een drukbezochte algemene ledenvergadering van MKB INFRA in mei in Baarn is een drietal nieuwe arrangementen voor leden gepresenteerd. Met de introductie van deze collectieve branche-arrangementen, timmert MKB INFRA verder aan de weg van professionalisering en het bieden van ledenvoordelen.

Versnellingstraject voor de CO2-prestatieladder
Om gemakkelijker opdrachten te verwerven van opdrachtgevers die steeds hogere eisen stellen aan duurzaamheid en in het bijzonder het beperken van CO2 uitstoot, wordt de CO2-prestatieladder voor MKB INFRA-bedrijven bijna een must. Samen met DHV en CROW heeft MKB INFRA een versnellingstraject CO2-prestatieladder uitonderhandeld, waardoor leden van MKB INFRA via een verkort cursustraject aan de eisen van de CO2-prestatieladder kunnen voldoen. De eerste cursus start op 21 juni 2012.

Mantelcontract Werkmaterieelverzekering

Tijdens de Ledenvergadering is de door de leden gewenste Overeenkomst Werkmaterieelverzekering met ASR ondertekend door MKB INFRA en Assurantiebedrijf Herasto BV. Hierdoor kunnen leden van MKB INFRA, onder de voorwaarden van de collectieve overeenkomst, gebruik maken van een voordelige werkmaterieelverzekering.

Collectieve inkoop producten / diensten
Om tegemoet te komen aan de wens van de leden van MKB INFRA voordeliger producten en diensten te kunnen inkopen, is tijdens de ALV een collectieve inkoopovereenkomst ondertekend door MKB INFRA en INFRA Inkoop Nederland. De producten variƫren van ondermeer telefonie tot afvalverwerking, bedrijfskleding tot brandstof en chemische toiletten.

Ledensite MKB INFRA
Alle informatie over bovenstaande branche-arrangementen is voor leden te vinden op de Ledensite van MKB INFRA. U dient hiervoor eerst in te loggen:

{module Inloggen}

MKB INFRA behartigt de belangen van kleine en middelgrote aannemingsbedrijven werkzaam in de grond- en waterbouw, wegenbouw, civiele techniek, cultuurtechniek, bronbemaling, kunstwerken en geleidings- en markeerwerken. Korte lijnen binnen de vereniging zorgen voor uw rechtstreekse invloed.  

De Smalle Zijde 20a
3903 LP Veenendaal

Postbus 1085
3900 BB Veenendaal

0318 - 54 49 05