Login

MKB INFRA en de Gemeente Den Haag organiseren op 6 juni a.s. van 14.00 tot 17.00 uur in Den Haag de bijeenkomst ‘de markt zijn wij samen’.  De bijeenkomst staat in het teken van “Vernieuwend Aanbesteden” waarbij een viertal thema’s op de agenda staat: Aanbestedingswet 2013, Past Performance (invoering testfase staat in Den Haag in de startblokken), Duurzaamheid (in de EMVI), Ketensamenwerking (specialistische kennis / rol onderaannemer en rol opdrachtgever?).

Actueel en van levensbelang

De thema’s zijn zeer actueel en voor de mkb-infrasector van levensbelang. Met de in werking treding van de nieuwe Aanbestedingswet op 1 april is er jarenlang gestreden voor een wet die uitgaat van een gelijkwaardige positie in de aanbestedingspraktijk voor het groot- en het midden- en kleinbedrijf en dit lijkt redelijk geslaagd. Maar hoe kijken mkb infrabedrijven, als vertegenwoordiging van de marktpartijen, en  de gemeente Den Haag, als opdrachtgever, nu tegen vernieuwend aanbesteden aan? Plaats van de bijeenkomst: NH Hotel Atlantic, Deltaplein 200, 2554 EJ Den Haag – Kijkduin.

 

Nadere info vindt u in het pdf programma , aanmelden kan via het pdf aanmeldingsformulier (pdf) of online aanmeldformulier.

MKB INFRA behartigt de belangen van kleine en middelgrote aannemingsbedrijven werkzaam in de grond- en waterbouw, wegenbouw, civiele techniek, cultuurtechniek, bronbemaling, kunstwerken en geleidings- en markeerwerken. Korte lijnen binnen de vereniging zorgen voor uw rechtstreekse invloed.  

De Smalle Zijde 20a
3903 LP Veenendaal

Postbus 1085
3900 BB Veenendaal

0318 - 54 49 05