Login

Tijdens het KLO Nationaal kabels en leidingencongres op 6 juni 2013 wordt onder leiding van dagvoorzitter Gijs Wanders met de overheid en vertegenwoordigers uit de sector over de huidige WION regeling gesproken: Zijn de gravers, de netbeheerders en de beheerders van de bodem helemaal tevreden met de huidige regeling? Of kan het beter? Keynote speaker Jan Rotmans, o.a. bekend van VPRO’s ‘Tegenlicht’. Hoe zou deze visionair de graafsector op de schop nemen? MKB INFRA is sinds deze maand lid van het KLO.

Evaluatie WION
In 2008, bij de introductie van de WION, kwamen 750 grondroerders, netbeheerders, beheerders van de ondergrond en andere belangstellenden naar het KLO-congres in Hart van Holland, Nijkerk.Vijf jaar later, in 2013, wordt de WION geëvalueerd. De Minister van Economische Zaken buigt zich over de vraag: ‘Wat heeft de WION opgeleverd en wat zijn de toekomstplannen?’ De Minister zal volgens afspraak begin 2013 de Tweede Kamer hierover informeren. Tijdens het KLO congres krijgen de bezoekers uit de eerste hand te horen wat de uitkomst is van deze evaluatie. Gaat de WION veranderen of blijft alles zoals het nu is?  

Aanmelden
Tijdens het congres is er eerst een plenair deel en in de middag kunnen bezoekers een keuze maken uit drie van negen workshops. Het KLO Nationaal kabels en leidingencongres 2013 is bedoeld voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met WION en het werken aan ondergrondse infrastructuur. Entreekaarten kosten € 150,- (excl. BTW), aanmelden kan via www.klo.nu.

Klik hier voor het pdf programma .

MKB INFRA behartigt de belangen van kleine en middelgrote aannemingsbedrijven werkzaam in de grond- en waterbouw, wegenbouw, civiele techniek, cultuurtechniek, bronbemaling, kunstwerken en geleidings- en markeerwerken. Korte lijnen binnen de vereniging zorgen voor uw rechtstreekse invloed.  

De Smalle Zijde 20a
3903 LP Veenendaal

Postbus 1085
3900 BB Veenendaal

0318 - 54 49 05