Login

Aanbestedingscentrum Techniek Nederland, Aanbestedingsinstituut Bouw & Infra (Bouwend Nederland) en Adviescentrum Aanbestedingen Grond, Wegen en Groen (MKB INFRA en Koninklijke VHG) nodigen je van harte uit voor het Aanbestedingscongres 2024. Met aanbestedende diensten en marktpartijen delen we ervaringen en gaan we in gesprek hoe we de aanbestedingspraktijk kunnen verbeteren.

Dit jaar staan er twee thema’s centraal: Rechtsbescherming en Artificial Intelligence (AI). Met elkaar kijken we naar de aanstaande aanpassing van de regelgeving over rechtsbescherming. Waarom is dit nodig en wat betekent het voor de praktijk? En Artificial Intelligence (AI) is in opmars. Wat kun je er mee in de aanbestedingspraktijk? En welke kansen en bedreigingen brengt dit?

Voor wie

Het Aanbestedingscongres richt zich op opdrachtgevers (aanbestedende diensten), adviseurs, installateurs en aannemers die betrokken zijn bij aanbestedingen. De nadruk ligt op het uitwisselen van de opgedane ervaringen in de praktijk door aanbesteders en ondernemers.

Wanneer 

Dinsdag 26 maart, 13.00 – 18.00 uur  Provinciehuis Utrecht

Aanmelden

Aanmelden is kosteloos, maar plaatsen zijn beperkt. Klik hier om je aan te melden.

Meer informatie over dit event via deze link

Aanbestedingscongres s

MKB INFRA behartigt de belangen van kleine en middelgrote aannemingsbedrijven werkzaam in de grond- en waterbouw, wegenbouw, civiele techniek, cultuurtechniek, bronbemaling, kunstwerken en geleidings- en markeerwerken. Korte lijnen binnen de vereniging zorgen voor uw rechtstreekse invloed.  

De Smalle Zijde 20a
3903 LP Veenendaal

Postbus 1085
3900 BB Veenendaal

0318 - 54 49 05