Welkom bij MKB INFRA

MKB INFRA is dé vereniging van mkb-bedrijven in de infrasector. Opgericht door ondernemers voor ondernemers. MKB INFRA behartigt de belangen van kleine en middelgrote aannemingsbedrijven werkzaam in de grond-, water- en wegenbouw in de ruimste zin van het woord. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven (aannemers, ingenieursbureaus en leveranciers) die niet beursgenoteerd zijn.

pand mkb infra

Wilt u ons bezoeken?

Hier leest u hoe u ons kunt bereiken.

Bereikbaarheid per auto

• Vanuit de richting Utrecht

U komt via de A12 en neemt de afslag 23 (Veenendaal-West). Onderaan de afrit gaat u rechtsaf richting Veenendaal. Bij het tweede verkeerslicht gaat u linksaf, sorteer voor op de rechter rijstrook (Grote Beer). Direct bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf waarna u het gebouw aan de linkerkant in de bocht voor u ziet. U kunt voor het pand parkeren. Mocht hier geen parkeerplaats zijn, dan is er aan de achterzijde een groot parkeerterrein waar altijd plaats is.

• Vanuit de richting Arnhem/Ede

U komt via de A12 en neemt de afslag 23 (Veenendaal-West). Onderaan de afrit gaat u rechtsaf richting Veenendaal. Bij het tweede verkeerslicht gaat u linksaf, sorteer voor op de rechter rijstrook (Grote Beer). Direct bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf waarna u het gebouw aan de linkerkant in de bocht voor u ziet. U kunt voor het pand parkeren. Mocht hier geen parkeerplaats zijn, dan is er aan de achterzijde een groot parkeerterrein waar altijd plaats is.

MKB INFRA behartigt de belangen van kleine en middelgrote aannemingsbedrijven werkzaam in de grond- en waterbouw, wegenbouw, civiele techniek, cultuurtechniek, bronbemaling, kunstwerken en geleidings- en markeerwerken. Korte lijnen binnen de vereniging zorgen voor uw rechtstreekse invloed.

Nieuweweg 226
3905 LT Veenendaal