Login

Op maandag 5 november 2012 om 16.00 uur vindt de presentatie plaats van een rapport, dat onderzoeksjournalist Marcel Metze heeft geschreven in opdracht van enkele middelgrote infrabedrijven, leden van MKB INFRA. Het rapport gaat over de aanbestedingspraktijk van overheden en semi-overheden in de afgelopen jaren in de grond- weg- en waterbouw.
De titel van het rapport luidt: “Meer markt, minder MKB?” 

Mini-congres met Tweede Kamerleden
Het rapport wordt gepresenteerd tijdens een mini-congres in Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag, onder leiding van EIB-directeur Taco van Hoek, met onder meer de Tweede Kamerleden Agnes Mulder (CDA), Carola Schouten (ChristenUnie), Kees Verhoeven (D66) en Sharon Gesthuizen (SP). Het onderzoeksrapport, dat mede gebaseerd is op tientallen gesprekken met betrokkenen – zowel aanbestedende diensten als ondernemers – verschijnt op het moment dat de nieuwe Aanbestedingswet de Eerste Kamer waarschijnlijk net is gepasseerd.

Aanmelden voor het mini-congres kan door pdf dit aanmeldingsformulier ingevuld naar MKB INFRA te sturen.

MKB INFRA behartigt de belangen van kleine en middelgrote aannemingsbedrijven werkzaam in de grond- en waterbouw, wegenbouw, civiele techniek, cultuurtechniek, bronbemaling, kunstwerken en geleidings- en markeerwerken. Korte lijnen binnen de vereniging zorgen voor uw rechtstreekse invloed.  

De Smalle Zijde 20a
3903 LP Veenendaal

Postbus 1085
3900 BB Veenendaal

0318 - 54 49 05