Login

Logo awards MKB 2023Al sinds 2012 organiseert MKB INFRA, dé vereniging voor familiebedrijven en het mkb in de infrasector, de verkiezing van de meest mkb-vriendelijke aanbesteder. Op 8 mei aanstaande zal de jury van de Award voor meest mkb-vriendelijke aanbesteder voor de 5e keer de winnaar van de Award bekend maken tijdens een extra feestelijke bijeenkomst in Nieuwspoort in Den Haag

De finalisten zijn: de gemeente Eindhoven, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en de gemeente Rijssen-Holten. Voordat juryvoorzitter Peter Remmits de juryrapporten voorleest en de winnaar bekend maakt, is er een paneldiscussie over onze MKB INFRA visie inzake duurzaamheid en hoe daarmee in en rond aanbestedingen om zou moeten worden gegaan.

Aan deze paneldiscussie nemen deel Marten Klein, directie Ingenieursbureau Amsterdam en Adviesraadslid MKB INFRA, Han-Peter Boers, manager bij het cluster voorbereiding van het Ingenieursbureau Den Haag (winnaar van de vorige editie), Bart Welvaarts, directeur bij De Jong Zuurmond BV en Jan-Willem Meerkerk, Directeur bij De Kuiper Infrabouw BV en voorzitter van onze Commissie Aanbestedingen. En uiteraard rekenen we ook op uw actieve deelname aan het gesprek.

Na afloop van de discussie zal onze visie worden overhandigd aan Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland, die hierop reageert. 

Het bestuur van MKB INFRA nodigt u van harte uit voor deze bijeenkomst, die zal worden afgesloten met een borrel om te toosten op de winnaar, waarbij u daarna uiteraard met elkaar verder in gesprek kunt gaan over het onderwerp van de middag. Toekomstbestendig samenwerken begint immers met een dialoog en die voer je toch nog altijd het gemakkelijkst in ongedwongen sfeer.

De bijeenkomst begint stipt om 15.00 uur en eindigt om ongeveer 18.00 uur na de borrel. Na aanmelding sturen wij u de details van het programma, de parkeermogelijkheden en de instructies voor de aanmelding bij de veiligheidscontrole. In verband met die controle is het aan te bevelen om minimaal een half uur van tevoren in het Kamergebouw aanwezig te zijn.

Het bestuur van MKB INFRA hoopt van harte u te mogen verwelkomen. Uw aanmelding voor 8 mei kunt u sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MKB Award brons

MKB INFRA behartigt de belangen van kleine en middelgrote aannemingsbedrijven werkzaam in de grond- en waterbouw, wegenbouw, civiele techniek, cultuurtechniek, bronbemaling, kunstwerken en geleidings- en markeerwerken. Korte lijnen binnen de vereniging zorgen voor uw rechtstreekse invloed.  

De Smalle Zijde 20a
3903 LP Veenendaal

Postbus 1085
3900 BB Veenendaal

0318 - 54 49 05